VMRO-DPMNE: Edukimi i adoleshentëve

Edukimi i adoleshentëve në shkolla për ruajtjen e shëndetit, promovimin e mjeteve moderne të kontracepcionit.

Arsyetimi:

organizata H.Е.R.А. në bashkëpunim me disa komuna dhe Ministrinë e Arsimit dhe Shkencës, ka realizuar trajnime për shëndetin seksual dhe riprodhues.

Linqet:

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.