VMRO-DPMNE: Dokumentacion për sistem të furnizimit me ujë

Përgatitja e dokumentacionit teknik për sistemet e furnizimit me ujë për Otoshnicën, Radibushin dhe Psaçën, komuna e Rankovcës. Afati: 2008;

Arsyetim:

Sipas nenit 22 të Ligjit për vetëqeverisje lokale, veprimtaritë komunale janë në kompetencë të komunave. Prandaj, ky premtim nuk është në kompetencë të qeverisë që do të thotë se e vetmja gjë që mund të bëjë qeveria është të bashkëpunojë me komunat.

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.