VMRO-DPMNE: Avancim i vlerësimit të ndikimit të rregullativës – RIA

Zgjerim i obligimit për institucionet shtetërore për vlerësim të ndikimit dhe i nënakteve ligjore që janë burim i pengesave më të mëdha administrative; Futja e RIA-s në procedurat kuvendore; Futja e kontrollimit të ndikimit të rregullativës mbi ndërmarrjet e vogla dhe të mesme, me çka do të bëhen analiza të veçanta për mospërfshirjen e mundshme të ndërmarrjeve të vogla dhe të mesme në ngarkesa konkrete rregullatore; Realizimi i trajnimeve për komunitetin e biznesit dhe organizatat joqeveritare për kyçje aktive në procesin e RIA-s. [Afati: 2011 – 2015]

Arsyetim:

Premtimi është duke u hulumtuar.

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.