BDI: Subvencionimi i konsumimit të energjisë

Me këtë program do të bëhet subvencionimi i konsumimit të energjisë (energjisë elektrike, nxehjes me drurë, qymyr,vaj për amvisëri/ naftë për amvisëri dhe nxehje). Shfrytëzuesit e këtij programi janë amvisëritë të cilat janë shfrytëzues të cilat kanë të drejtë për ndihëm sociale me para dhe familje shfrytëzues që kanë të drejtë për ndihmë vazhdueshme në para. Në bazë të këtij Programi do të kenë mundësi të shfrytëzojnë beneficione rreth 60.000 familje. [Afati: 2015]

Arsyetim:

Premtimi është duke u hulumtuar

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.