BDI: Sipërmarrësit do të aplikojnë në mënyrë elektronike

Përmes fazës së dytë të sistemit një-sportel, gjatë këtij viti do të mundësohet që sipërmarrësit potencialë të aplikojnë në mënyrë elektronike dhe t’i paraqesin dokumentet për hapjen e firmës. [Afati: 01.01.2012]

Arsyetim:

Premtimi është realizuar, është mundësuar regjistrimi elektronik i firmës.

Linke:

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.