BDI: Rritje e orëve të informatikës

BDI do të propozojë rritjen e orëve të informatikës në shkollat fillore dhe të mesme.

Arsyetim:

Ky propozim nuk është i arsyeshëm sepse me futjen e Konceptit të Shkollimit fillor nëntëvjeçar, që nga viti shkollor 2007/2008 , për filloristët, në mes tjerash, edhe informatika u bë lëndë e obligueshme, dhe në këtë mënyrë u rrit fondi i orëve të informatikës. Në atë kohë, BDI nuk ishte në qeveri. Në shkollat e mesme, informatika u bë lëndë zgjedhore me nga 2-3 orë në javë, prej vitit të dytë deri në vitin e katërt.

Linke:

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.