BDI: Ritje të kompetencave të Sekretariatit për realizim të Marëveshjes së Ohrit

Sekretariati për realizim të marëveshjes së Ohrit do të ketë kompteneca më të mëdha që ti sanksionojë ministritë, agjencitë si dhe organet tjera udhëheqëse në rastet kur ato nuk i realizojnë dispozitat kushtetuese për përfaqësim të drejtë.

Arsyetim:

Askund në kompetencat e Sekretariatit [Qasur më: 22.05.2011] nuk përmendet mundësia ai të sanskionojë organe tjera shtetërore.

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.