BDI: Përgatitja e strategjisë për mjedis jetësor

Përmirësimi i gjendjes së përgjithshme të mjedisit jetësor, nëpërmjet përgatitjes së një strategjie gjithpërfshirëse, me theks të veçantë në profitabilitetin ekonomik;

Arsyetim:

Ministria për mjedis jetësor në mars të vitit 2009 e përgatiti Strategjinë nacionale për investime në mjedisin jetësor.

Linke:

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari