BDI: Përfaqësimi i drejtë në nivel proporcional sipas rezultateve të regjistrimit të popullatës

Bashkimi Demokratik për Integrim ka për qëllim ta realizojë dispoyitën kushtetuese për përfaqësim tç drejtë në nivel proporcional sipas rezultateve të regjistrimit të popullsisë.
Arsyetimi:

Sipas raportit të Agjencionit për nënpunës shtetëror  që nga viti 2009 [Qasur më: 25.05.2011] shihet se përfqësimi është përmirësuar në mnyrë të dukshme në bazë të numrit të nënpunësve shtetëror .Në strategjinë e АNSH-së për 2010-2012 [Qasur më: 25.05.2011] shihet qartë përcaktimi për për përfaqësim të drejtë dhe adekuat. Por, në adminsitratën publike e cila numëron përafërsisht rreth 120.000të punësuar përfaqësimi proprocnional sipas regjitstrimit të popullsisë është rëndë të realizohet në afat të shkurtë kohor.

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.