BDI: Ligj për policinë

Ligji për policinë do të zbatohet në mënyrë efikase me ndryshimet e parapara.

Arsyetim:

Sipas raportit të fundit të BE-së për vitin 2010, është arritur përparim plotësues në reformën e policisë. Ministria për punë të brendshme e miratoi pjesën më të madhe të legjislacionit të nevojshëm që duhej realizuar dhe formoi grupe të punës për ta mbikqyrur realizimin. Akti i ri sistematizimit, i cili do të vendosë sistem të meritave dhe karrierës, mbetet për t’u sjellë.

Linke:

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.