BDI: Edukim për shfrytëzim të internetit

Ne do të punojmë për stimulimin e shfrytëzimit të internetit nga populli shqiptar, përmes inkuadrimit të shkollave fillore dhe të mesme në gjuhën shqipe në lëminë e informatikës nëpërmjet të programeve arsimore të organizuara në bashkëpunim të ngushtë me kompanitë e TKI-së.

Arsyetim:

Qeveria nëpërmjet kompanive të TKI-së i trajnoi qytetarët, nxënësit e shkollave të mesme dhe fillore.

Linke:

 

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.