BDI: Кalim i menaxhimit të tokës ndërtimore në ingerencë të komunave

Kalimi i menxhimit të tokës ndërtimore në ingerencë të komunave.

Arsyetimi:

Qeveria në dhejtor 2010 miratoi vendim për delegim të ingerencave për menaxhim të tokës ndërtimore komunave [Qasur më: 21.05.2011], duke filluar nga 1 janari 2011.

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.