BDI: Bartshmëria e numrave – Mobile Number Portability (MNP)

Bartja e numrave të telefonave celularë prej një operatori në operator tjetër, mirëpo mbetet e drejta për ta mbajtur numrin e njëjtë.

Arsyetim:

Vendimi dhe i tërë procesi për bartshmëri të numrave (MNP) Mobile Number Portability, i cili filloi të funksionojë më 01.09.2008, ishte në kompetencë të Agjencisë për komunikime elektronike, që është institucion shtetëror, rregullator i pavarur i tregjeve për komunikime elektronike në Republikën e Maqedonisë. Agjencia për punën e saj përgjigjet para Kuvendit të RM-së.

Linke:

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.