VMRO-DPMNE:Pension për gratë ë kanë lindur dhe ritur 4 e më tepër fëmijë

Të sigurohet me ligj pension minimal për gartë që kanë lindur dhe ritur 4 e më tepër fëmijë, në raste kur ato nuk kanë të drejtë pensioni.
Arsyetimi:

Marin 8.000 denarë

http://oi.org.mk/upload/Socijalna-politika.pdf faqja 6.

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.