VMRO-DPMNE:Partneriteti Publik-Privat

Inkurajimi i partneritetit publik-privat në ndërtimin e shkollave, spitaleve, zonave industriale dhe objekteve tjera infrastrukturore;

Arsyetimi:

Është sjell Ligji për koncesione dhe lloje tjera të partneritetit publik-privat, i cili hyri në fuqi më 23.01.2008, si dhe disa ndryshime dhe plotësime të këtij ligji më 04.11.2008, 22.05.2009 dhe 16.04.2010, që flet në favor të nxitjes së partneritetit publik-privat, por sipas vlerësimeve të fundit, në praktikë ky ligj nuk i ka dhënë rezultatet e pritura, si gjatë përgatitjes dhe miratimit të ligjit të ri.

Linqet:

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.