VMRO-DPMNE:Lidhje elektronike të të dhënave nga evidenca qytetare

Do të krijojmë kushte për lidhje elektornike të të dhënave nga evidenca e qytetarëve për shkak kominikimit përmeszonës amë dhe shkëmbimit të dhënave. Afati: Shtator 2011.

Arsyetim:

Procedura është në rrjedhë e sipër  (http://www.uvmk.gov.mk/files/pdf/NOV%20STARTESKI%20PLAN%202011-2013.pdf).

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.