VMRO-DPMNE:Bazë për zbulim kriminalistik

Do të krijojmë bazë për zbulim kriminalistik në funskion të zbulimit, ndjekjes  dhe dokumentimit më efikas, të krimit të organizuar (afati: dhejtor 2009).

Arsyetim:

U miratua Ligji për bazën e të dhënave nacionale kundërzbuluese – kriminalistike me çka rregullohet udhëheqja e bazës kriminalistike për kundërzbulim (http://www.a1.com.mk/vesti/default.aspx?vestID=112789).

 

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.