VMRO-DPMNE: Zvogëlim i përqindjeve për kontributet sociale

Në vitin 2012, përqindjet e përgjithshme zvogëlohen prej 26,5% në 26,3% me ç’rast: sigurimi pensional dhe invalidor do të jetë 17,6%, sigurimi shëndetësor 7,5% dhe sigurimi në rast të papunësisë 1,2%.

Në vitin 2013, përqindjet e përgjithshme zvogëlohen prej 26,3% në 26,0% me ç’rast: sigurimi pensional dhe invalidor do të jetë 17,5%, sigurimi shëndetësor 7,4% dhe sigurimi në rast të papunësisë 1,1%.

Në vitin 2014, përqindjet e përgjithshme zvogëlohen prej 26% në 25,7% me ç’rast: sigurimi pensional dhe invalidor do të jetë 17,4%, sigurimi shëndetësor 7,3% dhe sigurimi në rast të papunësisë 1,0%.

Në vitin 2015, përqindjet e përgjithshme zvogëlohen prej 25,7% në 25,4% me ç’rast: sigurimi pensional dhe invalidor do të jetë 17,2%, sigurimi shëndetësor 7,2% dhe sigurimi në rast të papunësisë 1,0%.

Arsyetim:

Premtimi është duke u hulumtuar.

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.