VMRO-DPMNE: Zvogëlim i evazionit tatimor

Me përmirësim të sistemit ekzistues për kontroll do të përforcohet tatimimi i obliguar i kryerësve të paregjistruar të veprimtarive dhe nëpërmjet edukimit do të përkrahet regjistrimi i tyre. Këto masa do të kontribuojnë për zvogëlim të ekonomisë së egër në Republikën e Maqedonisë. Afati: në vazhdimësi.

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.