VMRO-DPMNE: Zhvillimi i punës vullnetare

Do të marrim masa për zhvillimin e punës vullnetare, duke përfshirë nxitjen e punës vullnetare në mbështetje të personave të moshuar.

Arsyetimi:

Është përgatitur Strategjia për nxitjen dhe zhvillimin e punës vullnetare (2010 – 2015) dhe plani për implementim (Plan veprimi).

Linqet:

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.