VMRO-DPMNE: Zëvendësimi i bllok dotacioneve

Zëvendësimi i bllok dotacioneve me burime të qëndrueshme të financimit ;

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari