VMRO-DPMNE: Zero tatim për fitimin e riinvestuar

Në funksionim të plotë do të jetë lirimi i fitimit të riinvestuar nga taimi, që do të vazhdojë edhe në katër vitet e ardhshme.

Arsyetim:

Nuk ka ndryshime sa online casino i përket lirimit nga tatimi të fitimit të riinvestuar.

Linke:

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.