VMRO-DPMNE: Zbatim i iniciativës Regjionale antikoruptive për luftë kundër korupsionit

Koordinimi i aktiviteteve për zbatim të iniciativës regjionale antikoruptive për luftë kundër korupsionit IRA nga Pakti për stabilitet i Evropës Juglindore.

Arsyetim:

Edhe pse në kuadër të Ministrisë së Drejtësisë ka koordinator për aktivitetet për bashkëpunim në mes Maqedonisë dhe Iniciativës Regjionale Antkioruptive, në publik nuk ka informata të kapshme për aktivitetet e ndërmara për realizim të kësaj iniciative.

Segmentet politike dhe strukturore nga Pakti i Stabilitetit të Evropës Juglindore u  hudhën në Këshillin për bashkëpunim regjional(СРС). Një nga zonat me prioritete KBR në bazë të drejtësisë dhe punëve të brendshme kyç aktivitete kundër korupsionit që realizohen në bashkëpunim me IRA.

http://www.mfa.gov.mk/default1.aspx?ItemID=263
http://www.analyticamk.org/files/ReportNo31Mak.pdf

 

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.