VMRO-DPMNE: YES-inkubatorët

Hapja e YES-inkubatorëve për rritjen e kapaciteteve të personave të papunësuar në bashkëpunim me USAID-in, në gjashtë qendra për punësim – Radovish, Strumicë, Manastir, Prilep, Tetovë dhe Gostivar. [Afati: shtator 2011]

Arsyetim:

Në janar të vitit 2011, në bashkëpunim me USAID-in janë hapur YES-inkubatorë n Tetovë, Manastir dhe në Strumicë. Në fillim të vitit 2012, rrjeti i YES-inkubatorëve u zgjerua edhe në Prilep, Shtip dhe në Gostivar. Me hapjen e YES-inkubatorëve në gjashtë qytetet e parapara, ky premtim është realizuar, megjithatë duhet theksuar se afati për realizimin e këtij premtimi nuk është respektuar, respektivisht ka vonesë prej disa muajsh.  [Аzhurnuar më: 07.04.2012]

Linke:

USAID (16.02.2012): Prilepi, Shtipi dhe Gostivari – tre komunat  e reja të përfshira në projektin Rrjetin YES. [Qasur më: 07.04.2012]

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.