VMRO-DPMNE: Vendosjen e kamerave

Si pjesë e sistemit të integruar për mbikqyrje do të vendosen kamera nëpër rrugët magjistrale dhe regjionale, si dhe në trafiqet frekuente të qendrave të mëdha urbane,me çka do tç përmirësohet reguulimi dhe kontrolli i trafikut në rrugë, dhe do të përmirësohet siguria e trafikut nëpër rrugë;

Arsyetim:
Kamera janë vendosur në фtrafiqet frekuente [Qasur më: 26.05.2011], mirëpo nuk ka të dhëna pë vendosje për mbikyrje me kamerë në rrugët magjistrale dhe regjionale.

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.