VMRO-DPMNE: Vaksinë pa pagesë për HPV

Do të vazhdojmë me aksionin për vaksinë pa pagesë për HPV, për pengimin e kancerit të mitrës te popullata femërore. [Afati: Në vazhdimësi deri në fund të mandatit]

Arsyetim:

Premtimi është duke u hulumtuar.

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari