VMRO-DPMNE: Transformimi i ERMSH në Institut për shëndet publik

Mbrojtja e fuqishme preventive shëndetësore do të sigurohet nëpërmjet sistemit të integruar të enteve për mbrojtje shëndetësore të cilat do të transformohen në institute të shëndetit publik. Afati: qershor 2009.

Arsyetim:

Enti Republikan për Mbrojtje Shëndetësore më 30 korrik 2009 është transformuar në Institut për shëndet publik me qëllim që të mundësohet punë më efikase dhe më efektive dhe montim dhe analizë e gjendjes shëndetësore të popullatës në tërë territorin e Republikës së Maqedonisë, me çka ky premtim është përmbushur.

 

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.