VMRO-DPMNE: Transferimi i të ardhurave administrative nga niveli qendror në nivelin lokal

Transferimi i të ardhurave të caktuara administrative nga niveli qendror në atë lokal, rritjen e granteve kapitale për zhvillim nëpërmjet Fondit të rrugëve, Ministria e Transportit dhe Telekomunikacionit, Ministria e Arsimit dhe përmes ministrive tjera;

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.