VMRO-DPMNE: Trajnim për krijimin e specialistëve për mjekësi familjare në RM

Do të vazhdojë trajnimi për krijimin e specialistëve për mjekësi familjare në RM, me çka do të sigurohet dije, përvojë dhe kompetenca më të mëdha, me qëllim që numri më i madh i nevojave të pacientëve të plotësohet në nivel primar, duke mos i dërguar pacientët në mënyrë të panevojshme nëpër spitale. Specialistët për mjekësi familjare do të stimulohen nëpërmjet marrëveshjeve me FSSHM-në me kapitacion të privilegjuar dhe duke e siguruar pajisjen e nevojshme për kryerjen e numrit më të madhe të shërbimeve shëndetësore. Bartës: Ministria për shëndetësi. [Afati: 2012]

Arsyetim:

Premtimi është duke u hulumtuar.

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.