VMRO-DPMNE: “Top-menaxhmenti”

Futja e “Top-menaxhmentit” në sistemin e administratës publike. Përgatitja e strategjisë për trajnim të nivelit më të lartë udhëheqës, ku të gjithë funksionarët e institucioneve shtetërore rregullisht do të ndjekin trajnime nga fusha e punës financiare, udhëheqja me resurset njerëzore, ndërmarrësia dhe të ngjashme, me qëllim që të zbatojnë metoda më bashkëkohore të punës, që përdoren edhe në vendet e zhvilluara perëndimore. [Afati: 2012 – dhjetor 2015]

Arsyetim:

Ka filluar trajnimi i funksionarëve të institucioneve shtetërore. Në këto trajnime janë përfshirë sekretarët shtetërorë nga të gjitha ministritë, si dhe drejtorët e institucioneve shtetërore, ose gjithsej 75 funksionarë publikë. [Аzhurnuar më: 11.11.2011]

Linke:

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.