VMRO-DPMNE: Tatimet më të ulëta në Evropë

Gjatë katër viteve të ardhshme, Republika e Maqedonisë do të mbetet vendi me tatimet më ulëta në Evropë. Nuk do të fusim asnjë tatim të ri. Do ta zvogëlojmë në 0% tatimin për ndërmarrjet e vogla dhe mikrondërmarrjet-tregtarë me të ardhura të përgjithshme vjetore deri në 3 milionë denarë. Do të mundësojmë zgjedhje të regjimit tatimor për shoqëritë e vogla tregtare me të ardhura të përgjithshme vjetore ndërmjet 3 dhe 6 milionë denarë. Do ta zvogëlojmë TVSH-në për shërbimet turistike prej 18% në 5%. Do ta zvogëlojmë TVSH-në për vajin e papërpunuar për ushqim prej 18% në 5%. Do t’i zvogëlojmë përqindjet doganore për repromateriale dhe produkte të caktuara si përkrahje për bujqësinë, industrinë, transportin dhe sektorë të tjerë. 

Arsyetim:

Premtimi është duke u hulumtuar.

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.