VMRO-DPMNE: Tarifat doganore

Me barazimin/zvogëlimin e përqindjeve të grupeve të veçanta tarifore që kanë të bëjnë me produkte të ngjashme do të mundësojmë thjeshtësim të procedurës doganore, shkurtim të kohës së nevojshme për realizim të inspektimeve, lehtësim të plotësimit të dokumentacionit doganor dhe zvogëlim të hapësirës për korruptim që del nga mundësia që lloje të caktuara të mallrave të vihen në kategori me tarifë më të vogël doganore. Afati: dhjetor 2008.

Arsyetim:

Premtimi është përmbushur me Ligjin për ndryshim dhe plotësim të Ligjit për tarifë doganore, me të cilin u barazuan, gjegjësisht u zvogëluan përqindjet e grupeve ekzistuese tarifore të produkteve të ngjashme.

Linke:

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.