VMRO-DPMNE: Subvencionim i punësimit të personave më të vjetër

Subvencionim i punësimit të 600 personave më të moshuar prej 55-64 vjet, në periudhën 2008-2012, nëpërmjet përkrahjes financiare në lartësi prej 12 .000 denarësh në muaj për periudhë prej 9 muajsh, me obligim për punëdhënësit që t’i mbajë në punë së paku edhe 18 muaj.

Arsyetim:

Në strategjinë nacionale për punësim të vitit 2008 janë paraparë punësime të këtilla. Në planin operativ të Ministrisë për punë dhe politikë sociale shihet se janë ndarë mjete për subvencionimin e personave të kësaj moshe.

Linke:

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.