VMRO-DPMNE: Subvencionim i punësimit të personave invalidë

Subvencionim për punësimin e 800 personave invalidë në periudhën 2008-2012, nëpërmjet përkrahjes financiare në lartësi prej 20 rrogave mesatare dhe 40 rrogave mesatare për personat tërësisht të verbër dhe personat invaliditet trupor, të cilit për të lëvizur i duhet karrike invalidore.

Arsyetim:

Është përgatitur strategjia, ku është paraparë ky subvencionim.

Linke:

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.