VMRO-DPMNE: Subvencione për krijimtari

ВМРО-ДПМНЕ: Творечки субвенцииParalelisht me stimulimin e veprimtarisë shkencore-hulumtuese, për aktivitetet krijuese të artistëve dhe të krijimtarëve nga institucionet e arsimit të lartë dhe për promovimin e krijimtarisë së tyre në nivel ndërkombëtar, do të sigurohen subvencione për krijimtari në fushën e muzikës, dramaturgjisë, artit figurativ, skulpturës, aktrimit, filmit, regjisë, linguistikës etj. Prezantimi i krijimtarisë artisitike në manifestime pretigjioze ndërkombëtare do të vlerësohet si përparësi gjatë ndarjes së subvencioneve. Bartës: Ministria për arsim dhe shkencë. [Afati: 2015]

Arsyetim:

Premtimi është duke u hulumtuar.

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.