VMRO-DPMNE: Strategji nacionale për ujërat

Do ta miratojmë Startegjinë nacionale për ujëra. Afati: viti 2009;

Arsyetim:

Në nëntor të vitit 2008 është miratuar propozim-versioni i Strategjisë nacionale për investime në mjedisin jetësor, ku përfshihen edhe ujërat.

Linke:

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.