VMRO-DPMNE: Stacion për filtrim të ujit- Gjevgjeli

Do të ndërtojmë stacion për filtrim të ujit në Gjevgjeli. Projekti me konstruksion financiar prej 6 ilionë eurosh do të përkrahet nga Qeveria e Maqedonisë, plani grek për rekonstruim dhe qeveria e Zvicrës. Ndërtimi do të fillojë deri në fund të vitit 2008;

Arsyetim:

Me vonesë prej 2 vitesh, më 27 tetor 2010, u nënshkrua marrëveshja për ndërtim të stacionit për filtrim në Gjevgjeli.

Stacioni për filtrim pritet të kryhet në vitin 2014.

 

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.