VMRO-DPMNE: Softuer programor SIS

Doo ta adaptojmë softuerin programor SIS, që të mundësohet evidentimi i lëndëve në të gjitha fazat;

Arsyetimi:

Aplikacioni është instaluar nëpër gjyqe (http://www.pravda.gov.mk/txt/Programa_za_SIS.htm), Është realizuar trajnimi për SIS (Sistemi gjyqësor i informacioneve) për të punësuarit (270) në zyrat për shkrim në 29 gjyqe, nga ana e kuadrit të infоrmatikës të Sektorit për TKI në Ministrinë për drejtësi (http://www.pravda.gov.mk/documents/3godIzvestaj.pdf).

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.