VMRO-DPMNE: Shtypës për alfabetin e Brajit

Do të sigurojmë shtypës për alfabetin e Brajit për nevojat e Shkollës shtetërore për rehabilitim të fëmijëve dhe të rinjve me shikim të dëmtuar “Dimitar Vllahov” në Shkup, të cilëve do t’u vihen në dispozicion një numër më i madh veprave letrare dhe do t’u lehtësohet procesi arsimor.

Arsyetim:

Shkolla shtetërore fitoi shtypës të Brajit.

Linke:

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.