VMRO-DPMNE: Shtëpi shëndeti në mjediset rurale

ВМРО-ДПМНЕ: Здравствени домови во рурални срединиRiorganizim dhe përforcim i shtëpive të shëndetit duke e rritur numri dhe llojin e shërbimeve, me fokus te popullata e mjediseve rurale. Në shtëpitë e riorganizuara të shëndetit do të përforcohen dhe do të zhvillohen shërbimet për: Ndihmë të shpejtë mjekësore, Vizitë shtëpiake dhe Shërbimi polyvalent i patronazhit, duke e përfshirë edhe stomatologjinë shëruese për fëmijë të moshës deri në 14 vjet. Bartës: Ministria për shëndetësi. [Afati: prill 2013]

Arsyetim:

Premtimi është duke u hulumtuar.

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.