VMRO-DPMNE: Shteg për skijim në malin Vodno

Në bashkëpunim me Qytetin e Shkupit do të mundësojmë ndërtimin e shtegut për skijim në malin Vodno, me të cilin qytetarët e Shkupit dhe të rrethinës, gjatë sezonit të dimrit, do të mund të kënaqen me bukuritë e sportit të skijimit. [Afati: 2013]

Arsyetim:

Sipas deklaratës së kryetarit të komunës së Shkupit, Koce Trajanovski, është zgjedhur konsultanti i cili tashmë e ka përgatitur studimin e arsyeshmërisë së këtij projekti dhe është duke u përgatitur dokumentacioni i tenderit për zgjedhjen e koncesionerit që duhet t’i ndërtojë shtigjet. Tenderi duhet të shpallet më së voni deri në janar të vitit 2012. [Аzhurnuar më: 21.12.2011]

Linke:

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.