VMRO-DPMNE: Shkollat fillore private

Në qoftë se kemi përkrahje prej dy të tretave në Parlament, do të inicojmë procedurë për ndryshime të Kushtetutës, ku do të mundësohet, përveç shkollave fillore shtetërore të mund të hapen edhe ato private.

Arsyetim:

Është miratuar vendim me të cilin përveç shkollave fillore shtetërore të mund të hapen edhe ato private.

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.