VMRO-DPMNE: Shkëmbi artificial

Qeveria nëpërmjet Agjencisë për të rinj dhe sport do të fillojë me ndërtimin e shkëmbit artificial, që do të vendoset në komunën e Karposhit. Shkëmbi do të jetë ultra modern, më i larti në Ballkan, që i plotëson të gjitha standardet për mbajtje të garave ndërkombëtare botërore dhe evropiane me mundësi për vizitorë, i vendosur pranë bregut të lumit Vardar, në afërsi të sallës “Borisa Trajkovski”. Afati: 2010.

Arsyetim:

Me vonesë prej 2 vjetësh nga afati i dhënë në Ripërtrirje, më 22 shkurt 2011 është hudhur gurthemeli për ndërtimin e shkëmbit artificial. Sipas parashikimeve, ndërtimi i shkëmbit artificial duhet të përfundojë në afat prej 12-18 muajsh.

Linke:

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.