VMRO-DPMNE: Shërbime sociale për pleq dhe persona të pamundur

Sipas shembullit të Shërbimit social për pleq dhe persona të pamundur që do ta hapim në Prilep në maj të këtij viti, deri në mesin e vitit 2009 do të hapim shërbime të këtilla edhe në komuna të tjera në vend.

Arsyetim:

Shërbimi social për pleq dhe persona të pamundur në Prilep është hapur, mirëpo informata për shërbime të tjera të këtij lloji nuk ekzistojnë.

Linke:

 

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.