VMRO-DPMNE: Sanimi dhe riparimi i Shtëpisë përkujtimore të vëllezërve Milladinov në Strugë

Riparim i plotë i Shtëpisë përkujtimore kushtuar vëllezërve Milladinov në Strugë, ku do të vendosen zyrat e Mbrëmjeve strugane të poezisë dhe Muzeu i Strugës me eksponatet e tija të përhershme. Buxheti: 6.5 milionë denarë. Bartës: Enti për mbrojtjen e përmendoreve të kulturës dhe Muzeu i Ohrit. [Afati: 2011]

Arsyetim:

Rindërtimi i Shtëpisë përkujtimore të vëllezërve Milladinov në Strugë ka përfunduar dhe ajo është hapur më 25 gusht të vitit 2011.

Linke:

Vlerësuar nga: Natalija Peshiq

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.