VMRO-DPMNE: Ruajtje të prodhimtarisë tradicionale

Ruajtje të prodhimtarisë tradicionale si brend i pjesëve rurale me respekt ndaj vlerave të këtij sistemi për standardin e plotë jetësor të popullatës lokale

Arsyetim

Prodhimtaria tradicionale e bagëstisë, përpunimet tradicionale të qumshtit të së cilës përmes rrjeiti „Slou fud“, do ta trasojnë rrugën për promovim dhe shitje në tregun europian. Me këtë  ќе го трасираат патот за промоција и продажба на европскиот пазар. Со ова се одржdo të ruhet prodhimatria tradicionale.

http://daily.mk/cluster3/f3d989fa02e39caca538d6399f44d32c/322109,

http://daily.mk/cluster3/f3d989fa02e39caca538d6399f44d32c/321403)

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.