VMRO-DPMNE: Ruajtje e deficitit të kontrolluar buxhetor

Ruajtje e deficitit të kontrolluar buxhetor në nivel mesatar prej rreth 2%, e më së shumti deri në 3,0% të PBB-së.

Arsyetim:

Premtimi është duke u hulumtuar.

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.