VMRO-DPMNE: Rritje të sipërfaqes së ujitur

Rritje të sipërfaqes së ujitur në vend.

Arsyetim

Me 10,3 milionë euro hua dhe një milion euro grant nga Republika Federale e Gjermanisë nëpërmjet bankës KFV, është mbyllur konstruksioni financiar për projektin “Ujitja e luginës jugore të lumit Vardar – faza 2”. Projekti mundëson ujitje të 3.900 hektarëve në 13 vendbanime në rajonin e Gjevgjelisë-Vallandovës, në ç’mënyrë rritet sipërfaqja e ujitur në R. të Maqedonisë.

http://www.mzsv.gov.mk/?q=node/592

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.