VMRO-DPMNE: Rritje të rrjetit të shtëpive për pleq

Projekti për rritje të rrjetit të shtëpive për pleq, si dhe zhvillimi i formave jashtëinstitucionale – qendra ditore për pleq, nëpërmjet partneritetit publik-privat

Arsyetim:

Ekzistojnë informata për licencimin e shtëpive për pleq, për të cilat ka pasur interes të vogël dhe ekzistojnë pak informata për qendra ditore që janë hapur.

Linke:

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.