VMRO-DPMNE: Rritje e shtuar ekonomike

Në periudhën 2012-2015 presim rritje më intenzive ekonomike. Në qoftë se nuk ndodh ndonjë krizë e re ekonomike botërore, në periudhën 2012-2013 presim që rritja e PBB-së të jetë ndërmjet 4,0% dhe 5,0%, ndërsa në periudhën 2014-2015 rritja e PBB-së do të arrijë në 5,5%-7,0%.

Arsyetim:

Premtimi është duke u hulumtuar.

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.